Аголна гарнитура АНА Бон 24 Лате / Винтаж 1043


    Опис на Производот :


  • Аголната гарнитура АНА со својот модерен изглед лесно ќе се вклопи во секој дом. Поседува жичано јадро и две кутии за постелнина кои предонесуваат за функционалност на моделот. Со универзален агол кој се одредува при монтажа на лице место. Моделот се пушта за спиење и димензијата на пуштен е 240х150
  • Ширина : 285
    Висина : 0
    Длабочина : 160
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Бон 24 Лате Винтаж 1043
 

37900.00 ден.
  -20 % попуст

  30320.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES