Компјутерска маса ГАУС


    Опис на Производот :


  • Компјутерска маса ГАУС, во комбинација на дезен сив храст и црна, поседува практична работна површина под која се наоѓа фиока и затворен сегмент за одложување на сите важни работи
  • Ширина : 137.6
    Висина : 76.5
    Длабочина : 50.2
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст црна
 

10370.00 ден.
  -25 % попуст

  7777.50 ден.


без превоз и монтажа :

  6455.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES