Компјутерска маса АРХИМЕД


    Опис на Производот :


  • Компјутерска маса АРХИМЕД, во комбинација на дезен сив храст и црна, се состои од работна површина и елемент кој може да се монтира под агол од 90 и 180 степени и идеално ќе послужи за сортирање на документите бидејќи поседува 3 практични фиоки и отворен дел со полица.
  • Ширина : 137.6
    Висина : 75
    Длабочина : 101.6
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст црна
 

10710.00 ден.
  -25 % попуст

  8032.50 ден.


без превоз и монтажа :

  6666.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES