Аголна гарнитура АЛПИНА
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Аголната гарнитура АЛПИНА овозможува комплетно опремување на дневната соба во естетски и функционален поглед, пред се благодарение на можноста за претворање во лежај со димензии 210х110 см. Моделот поседува можност за избор на аголот при нарачка, можност за избор на боја според штоф карта.
  • Ширина : 275
    Длабочина : 245
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

58000.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  39150.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES