Кујна Викторија/Викторија дополнителен дел


26680,00 ден (25% попуст)
20010,00 ден
20010,00 ден (17% попуст)
16610,00 ден - без превоз и монтажа

10750,00 ден (25% попуст)
8060,00 ден
8060,00 ден (17% попуст)
6690,00 ден - без превоз и монтажа


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 60 * 62 * 200(викторија)
  • - Димензии : 60 * 58 * 212(дополнителен)
  • - Бои : Венге-Ферара
  • Сив Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb