Трпезариска Маса Толедо


13340,00 ден (25% попуст)
10010,00 ден
10010,00 ден (17% попуст)
8310,00 ден - без превоз и монтажа


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 154 * 90 * 75
  • - Бои : Златен Храст-Црна-Стакло,Бела-Црна-Стакло,Сив Храст-Црна-Стакло
  • Опак Бела
    Сив Храст
    Сонома
  • - Материјал :Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb