Трпезариска Столица Стандард


2650,00 ден (20% попуст)
2120,00 ден
2950,00 ден (20% попуст)
2360,00 ден(Бела)


  • - Бренд : Зим Дашница
  • - Димензии : 43 * 40 * 40 * 100
  • - Бои : по избор
  • - Материјал : Дрво,Еко Кожа,Штоф

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb