Регал Сиена


23760,00 ден (25% попуст)
17820,00 ден
17820,00 ден (17% попуст)
14790,00 ден - без превоз и монтажа


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 251 * 40 * 195
  • - Бои : Сив Храст-Песок Лак Фолија,Сив Храст-Бела Лак Фолија
  • Сив Храст-Црна
    Златен Храст-Црна
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb