Кревети за Детска Соба Самац и Кревет на Спрат


5400,00 ден (20% попуст)
4320,00 ден.(самац)

11490,00 ден (20% попуст)
9190,00 ден.(кревет на спрат)


  • - Бренд : Дрво Продукт
  • - Димензии : 90 * 200 * 66 (самац)
  • - Димензии : 90 * 200 * 158 (кревет на спрат)
  • - Бои : Бука
  • - Материјал : Дрво

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb