Регал Росо


20930,00 ден (25% попуст)
15700,00 ден
13030,00 ден (17% попуст)
13030,00 ден - без превоз и монтажа


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 267 * 42 * 186
  • - Бои : Бетон-Опак Бела,Златен Храст-Црна Мат Фолија,Сив Храст-Бела Лак Фолија
  • Бетон-Опак Бела
    Златен Храст-Црна Мат Фолија
    Сив Храст-Бела Лак Фолија
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb