Трпезариска Маса Пеми


11500,00 ден (20% попуст)
9200,00 ден.


  • - Бренд : Пеми Стил
  • - Димензии : 110+2*30 * 70 * 75
  • - Бои : Храст,Бука
  • - Материјал : Дрво

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb