Трпезариска Маса П80 и П90


11500,00 ден (20% попуст)
9200,00 ден.(П 80)
12790,00 ден (20% попуст)
10230,00 ден.(П 90)


  • - Бренд : Пеми Стил
  • - Димензии : 80 * 80 * 75(П 80)
  • - Димензии : 90 * 90 * 75(П 90)
  • - Бои : По избор
  • - Материјал : Дрво

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb