Трпезариска Маса П8,П9,П10


23780,00 ден (20% попуст)
19020,00 ден.(П8)
25570,00 ден (20% попуст)
20450,00 ден.(П9)
30690,00 ден (20% попуст)
24550,00 ден.(П10)


  • - Бренд : Пеми Стил
  • - Димензии : 160 + 40 * 100 * 75(П8)
  • - Димензии : 160 + 60 * 100 * 75(П9)
  • - Димензии : 240 * 40 * 100 * 75(П10)
  • - Бои : По избор
  • - Материјал : Дрво

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb