Трпезариска Маса П7 900,П7 1000,П7 1100


15340,00 ден (20% попуст)
12270,00 ден.(П7 900)
18940,00 ден (20% попуст)
15150,00 ден.(П7 1000)
21480,00 ден (20% попуст)
17180,00 ден.(П7 1100)


  • - Бренд : Пеми Стил
  • - Димензии : 90 + 30 * 75(П7 900)
  • - Димензии : 100 + 40 * 75(П7 1000)
  • - Димензии : 110 * 40 * 75(П7 1100)
  • - Бои : По избор
  • - Материјал : Дрво

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb