Трпезариска Маса П4 плус


13690,00 ден (20% попуст)
10950,00 ден.


  • - Бренд : Пеми Стил
  • - Димензии : 80+80 * 80 * 75
  • - Бои : Бука
  • - Материјал : Дрво

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb