Трпезариска Маса П 120


15990,00 ден (20% попуст)
12790,00 ден.


  • - Бренд : Пеми Стил
  • - Димензии : 120+40 * 90 * 75
  • - Бои : Бука
  • - Материјал : Дрво

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb