Трпезариска Маса Оскар


11320,00 ден (25% попуст)
8490,00 ден
8490,00 ден (17% попуст)
7050,00 ден - без превоз и монтажа


 • - Бренд : Форма Идеале
 • - Димензии : 160(200) * 90 * 76
 • - Бои : Бела,Бел Храст,Сив Храст,Златен Храст
 • Опак Бела
  Опак Бела
  Сив Храст
  Сонома
 • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb