Предсобје Мартин


12620,00 ден (25% попуст)
9470,00 ден
9470,00 ден (17% попуст)
7860,00 ден - без превоз и монтажа


 • - Бренд : Форма Идеале
 • - Димензии : 133 * 33 * 197
 • - Бои : Сонома Бела,Бела Црно Дрво,Венге Сонома Храст,Бетон Бела
 • Сив Храст-Бела Лак
  Бела-Бела Лак Фолија
  Бетон-Бела лак Фолија
  Црно Дрво-Бела Лак Фолија
 • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb