Кујна Леона 180


18760,00 ден (25% попуст)
14000,00 ден
14000,00 ден (17% попуст)
11620,00 ден - без превоз и монтажа


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 180 * 60 * 200
  • - Бои : Сонома-Венге,
  • Сив Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb