Брачен Кревет Ксанти 160/180


17700,00 ден (25% попуст)
13280,00 ден
13280,00 ден (17% попуст)
11020,00 ден - без превоз и монтажа (160)

19400,00 ден (25% попуст)
14550,00 ден
14550,00 ден (17% попуст)
12080,00 ден - без превоз и монтажа (180)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 177 * 211 * 94(160)
  • - Димензии : 197 * 211 * 94(180)
  • - Бои : Опак Бела-Сива
  • Сив Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb