Гардеробери Ксанти 270 ОГ/180 ОГ


31530,00 ден (25% попуст)
23650,00 ден
23650,00 ден (17% попуст)
19630,00 ден - без превоз и монтажа (ксанти180ог)

47520,00 ден (25% попуст)
35640,00 ден
35640,00 ден (17% попуст)
29580,00 ден - без превоз и монтажа (ксанти270ог)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 178 * 58 * 216 (180)
  • - Димензии : 262 * 64 * 222 (270)
  • - Бои : Опак Бела-Бела Лак Фолија
  • Сив Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица,Медијапан

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb