Трпезариска Маса Кремона


9700,00 ден (25% попуст)
7280,00 ден
7280,00 ден (17% попуст)
6040,00 ден - без превоз и монтажа


 • - Бренд : Форма Идеале
 • - Димензии : 154 * 90 * 75
 • - Бои : Сив Храст-Опак Бела,Златен Храст-Опак Бела,Златен Храст-Црна,Опак Бела-Црна,Сив Храст-Црна
 • Сив Храст-Бела Лак
  Бетон-Бела лак Фолија
  Бела-Бела Лак Фолија
  Црно Дрво-Бела Лак Фолија
  Златен Храст-Бела Лак Фолија
 • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb