Кујна Клаудиа/Клаудиа дополнителен дел 60A/Д60 УР


30480,00 ден (25% попуст)
22860,00 ден
22860,00 ден (17% попуст)
18980,00 ден - без превоз и монтажа

4540,00 ден (25% попуст)
3410,00 ден (60А)

3640,00 ден (25% попуст)
2730,00 ден (Д60 УР)

6550,00 ден (20% попуст)
5240,00 ден (работна плоча 200x38мм)

2270,00 ден (20% попуст)
1816,00 ден (работна плоча 60x40мм)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 200 * 51 * 200(Клаудиа)
  • - Бои : Опак Бела-Црна-Бетон-Црна Мат Фолија
  • Сив Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица,Медијапан

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb