Француски Лежај Кинг


18840,00 ден (20% попуст)
15070,00 ден (Кинг 200/160)

19930,00 ден (20% попуст)
15950,00 (Кинг 200/180)


 • - Бренд : Форма Идеале
 • - Димензии : 206 * 91 * 228
 • - Бои : Браон,Црна,Бела,Лате
 • Сив Храст-Бела Лак
  Бетон-Бела лак Фолија
  Бела-Бела Лак Фолија
  Црно Дрво-Бела Лак Фолија
 • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb