Кујна Кент


24400,00 ден (25% попуст)
18300,00 ден
18300,00 ден (17% попуст)
15190,00 ден - без превоз и монтажа

11480,00 ден (25% попуст)
8610,00 ден
8610,00 ден (17% попуст)
7150,00 ден - без превоз и монтажа(бд60)

3640,00 ден (20% попуст)
2730,00 ден (елемент д60 вградна рерна)

3720,00 ден (20% попуст)
2790,00 ден (елемент Г60А)

1980,00 ден (20% попуст)
1590,00 ден (работна плоча 60x28мм)

5550,00 ден (20% попуст)
4440,00 ден (работна плоча 200x28мм)

3490,00 ден (20% попуст)
2790,00 ден (работна плоча 120x28мм)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 200 * 60 * 200
  • - Бои : Сив Храст/Бел Храст
  • Сив Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb