Предсобје Капри


10760,00 ден (25% попуст)
8070,00 ден
8070,00 ден (17% попуст)
6700,00 ден - без превоз и монтажа


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 88 * 33 * 191
  • - Бои : Сонома,Венге
  • Сив Храст-Црна
    Златен Храст-Црна
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb