Ормар за Чевли Хуго 23,24,25


5670,00 ден (25% попуст)
4250,00 ден (23)

7030,00 ден (20% попуст)
5280,00 ден (24)

8090,00 ден(20% попуст)
6070,00 ден (25)


 • - Бренд : Форма Идеале
 • - Димензии : 67 * 28 * 119 (23)
 • - Димензии : 67 * 28 * 155 (24)
 • - Димензии : 67 * 28 * 191 (25)
 • - Бои : Сонома,Бела,Сив Храст,Златен Храст
 • Сив Храст-Бела Лак
  Бетон-Бела лак Фолија
  Бела-Бела Лак Фолија
  Црно Дрво-Бела Лак Фолија
 • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb