Ормар за Чевли Хуго Ф 23,24,25


6870,00 ден (25% попуст)
5150,00 ден (23)

8580,00 ден (25% попуст)
6440,00 ден
6440,00 ден (17% попуст)
5340,00 ден - без превоз и монтажа

10190,00 ден (25% попуст)
7640,00 ден
7640,00 ден (17% попуст)
6340,00 ден - без превоз и монтажа


 • - Бренд : Форма Идеале
 • - Димензии : 67 * 28 * 119 (23)
 • - Димензии : 67 * 28 * 155 (24)
 • - Димензии : 67 * 28 * 191 (25)
 • - Бои : Сонома Бела Лак,Бела Лак,Сив Храст Бела Лак Фолија,Златен Храст Бела Лак Фолија
 • Сив Храст-Бела Лак
  Бетон-Бела лак Фолија
  Бела-Бела Лак Фолија
  Црно Дрво-Бела Лак Фолија
 • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb