Трпезариска Столица Ф2


4500,00 ден (20% попуст)
3600,00 ден.(Бука)
5120,00 ден (20% попуст)
4090,00 ден(Храст)


  • - Бренд : Пеми Стил
  • - Димензии : 48 * 55 * 103
  • - Бои : по избор
  • - Материјал : Дрво,Штоф

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb