Брачен Кревет Етида 160/180


16180,00 ден (25% попуст)
12140,00 ден
12140,00 ден (17% попуст)
10080,00 ден - без превоз и монтажа (160)

17370,00 ден (25% попуст)
13030,00 ден
13030,00 ден (17% попуст)
10820,00 ден - без превоз и монтажа (180)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 166 * 205 * 96(160)
  • - Димензии : 186 * 205 * 96(180)
  • - Бои : Сив Храст-Црна
  • Сив Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb