Трпезариски Маса ДТ 120*80/80*80


7740,00 ден (25% попуст)
6190,00 ден (Дт120*80)

4850,00 ден (20% попуст)
3880,00 ден (Дт 80*80)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 120(153) * 80 * 75(Дт 120*80)
  • - Димензии : 80 * 80 * 75(Дт 80*80)
  • - Бои : Сонома,Бела
  • Сив Храст-Црна
    Златен Храст-Црна
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb