Трпезариска Маса Домус


4720,00 ден (20% попуст)
3780,00 ден


 • - Бренд : Форма Идеале
 • - Димензии : 135 * 80 * 75
 • - Бои : Венге-Сонома-Бела,Бела-Црно Дрво,Златен Храст-Бела,Бетон-Опак бела
 • Сив Храст-Бела Лак
  Бетон-Бела лак Фолија
  Бела-Бела Лак Фолија
  Црно Дрво-Бела Лак Фолија
  Златен Храст-Бела Лак Фолија
 • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb