Кујна Дива


26190,00 ден (25% попуст)
19640,00 ден
19640,00 ден (17% попуст)
16300,00 ден - без превоз и монтажа (кујна Дива 200)без работна плоча

3720,00 ден (20% попуст)
2790,00 ден (елемент д60a)

3640,00 ден (20% попуст)
2730,00 ден (елемент д60 вградна рерна)

5920,00 ден (20% попуст)
4740,00 ден (работна плоча 200x38мм)

5150,00 ден (20% попуст)
4120,00 ден (работна плоча 200x28мм)

3260,00 ден (20% попуст)
2610,00 ден (работна плоча 120x28мм)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 200 * 60 * 200
  • - Бои : Бела-Бел Медијапан со висок сјај
  • Сив Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица,Медијапан

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb