Ормар Денис 3к2фо/4к2фо


20450,00 ден (25% попуст)
15340,00 ден
15340,00 ден (17% попуст)
12730,00 ден - без превоз и монтажа (3к2фо)

23850,00 ден (25% попуст)
17890,00 ден
17890,00 ден (17% попуст)
14850,00 ден - без превоз и монтажа (4к2фо)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 140 * 54 * 205
  • - Бои : Сив Храст,Опак Бела,
  • Сив Храст-Црна
    Златен Храст-Црна
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb