Брачен Кревет Кастело 120/90


14880,00 ден (25% попуст)
11160,00 ден
11160,00 ден (17% попуст)
9270,00 ден - без превоз и монтажа (120)

12060,00 ден (25% попуст)
9050,00 ден
9050,00 ден (17% попуст)
7510,00 ден - без превоз и монтажа (90)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 136 * 211 * 93(120)
  • - Димензии : 106 * 211 * 93(90)
  • - Бои : Сив Храст-Беж,Сив Храст-Сивa
  • Сив Храст-Црна
    Златен Храст-Црна
  • - Материјал : Оплеменета Иверица,Платно

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb