Клуб Маса Берт


5450,00 ден (20% попуст)
4360,00 ден.


 • - Бренд : Форма Идеале
 • - Димензии : 120 * 60 * 41
 • - Бои : Сив Храст-Бела Лак,Бетон-Бела лак Фолија,Бела-Бела Лак Фолија,Црно Дрво-Бела Лак Фолија,Златен Храст-Бела Лак Фолија
 • Сив Храст-Бела Лак
  Бетон-Бела лак Фолија
  Бела-Бела Лак Фолија
  Црно Дрво-Бела Лак Фолија
  Златен Храст-Бела Лак Фолија
 • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb