Ормари Астор 5к1о/4к2о


33070,00 ден (25% попуст)
24800,00 ден
24800,00 ден (17% попуст)
20590,00 ден - без превоз и монтажа (5к1о)

28040,00 ден (25% попуст)
21030,00 ден
21030,00 ден (17% попуст)
17460,00 ден - без превоз и монтажа (4к2о)


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 178 * 58 * 216
  • - Бои : Сив Храст,Опак Бела,
  • Сив Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица,Медијапан

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb