Регал Албена


21730,00 ден (25% попуст)
16300,00 ден
16300,00 ден (17% попуст)
13530,00 ден - без превоз и монтажа


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 270 * 42 * 196
  • - Бои : Бела-Сонома,Црно Дрво-Бела
  • Бела-Сонома
    Црно Дрво-Бела
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb