Комода Ада 3к4ф


11090,00 ден (25% попуст)
8320,00 ден
8320,00 ден (17% попуст)
6910,00 ден - без превоз и монтажа


  • - Бренд : Форма Идеале
  • - Димензии : 150 * 40 * 81
  • - Бои : Сив Храст,Златен Храст
  • Сив Храст
    Златен Храст
  • - Материјал : Оплеменета Иверица

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb