Трпезариски Маса 114 + Стoлица Класик


21000,00 ден (25% попуст)
15750,00 ден (маса 114)

4730,00 ден (35% попуст)
3080,00 ден (столица класик)


  • - Бренд : СФ Мебел
  • - Димензии : 160+40*90*75(маса)
  • - Бои : По Избор
  • - Материјал : Медијапан,Дрво,Еко Кожа

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb