Трпезариски Маса 112 + Стoлица Мила


26520,00 ден (27% попуст)
19360,00 ден (маса 112)

2890,00 ден (20% попуст)
2310,00 ден (столица мила)


  • - Бренд : СФ Мебел
  • - Димензии : 160+40*90*75(маса)
  • - Бои : По Избор
  • - Материјал : Медијапан,Дрво,Еко Кожа

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
    плати подоцна
                           


~ Топ Производи Кои Би Можеле Да Ве Интересираат ~


Детали

Design by Ivanoweb